PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

del 15 de maig al 29 de juny de 2018

La inscripció consta de 4 fases, que us expliquem a continuació. Si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@escolaestiuglosa.cat

1. Ompliu el FORMULARI de preinscripció online de l’Escola d’Estiu.

Recordeu: per confirmar que heu fet la preinscripció correctament, espereu-vos a visualitzar el missatge automàtic de confirmació al final del procés.

2. Rebreu un CORREU ELECTRÒNIC en un termini de 24/48 hores per confirmar la vostra preinscripció i poder fer el pagament.

3. Feu el PAGAMENT  mitjançant transferència bancària.            

4. ENVIEU el RESGUARD de l’ingrès a info@escolaestiuglosa.cat i rebreu la CONFIRMACIÓ de la vostra inscripció mitjançant un correu electrònic en 24/48 hores..

ANUL·LACIÓ

  • Si aviseu amb més de 15 dies d’antelació se us retornarà el 80% de l’import; les despeses bancàries, si n’hi ha, aniran a càrrec de l’inscrit.
  • Si aviseu amb menys de 15 dies d’antelació, només s’acceptaran anul·lacions per causes de força major justificada i documentada, i només se us retornarà el cost de manutenció;  les despeses bancàries, si n’hi ha, aniran a càrrec de l’inscrit.
  • En cas d’anul·lació de l’Escola per part de l’organització, se us retornarà íntegrament l’import abonat.
  • En cas que no s’arribi al núm. mínim d’inscrits en algun dels cursos o taller, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-lo.